lördag 27 december 2008

Sjuk


Idag efter lunchgröten så blev Melker jättehängig och inte alls sig själv, tänkte att det var för att han blev så mätt efter maten så jag försökte söva honom men det gick inte alls, han ville inte ligga ner i sängen, däremot så gick famnen bra, så där har han legat nästan hela dagen. Tur man é kvinna så man kan hålla i en sovandes Melker med ena armen och laga mat/äta/diska med andra. Vid tretiden tog vi tempen och ja han hade feber, in med en alvedonsupp och sen har han mest sovit hela tiden, vid 19-tiden tog vi sista tempen och då var febern 39,4. Vi åkte in till jouren och där konstaterade dom att han har öroninflammation (förmodligen därför han inte vill ligga ner i sängen för att det gör såå ont). Så nu har han fått en Kåvepenin-kur som han ska äta i 5-dagar.

Vi har just gett honom penicilinet och han tyckte INTE att det var det godaste han hade smakat, vi fick väl i honom det mesta men jag längtar inte tills vi ska ge honom det nästa gång igen :-(.
Nu ska jag gå och lägga mig och sova några timmar, Nick ska ändå se på JuniorHockeyVM så han kan halvligga med Melker i soffan några timmar, så får jag ta över sedan.


Test av ryggbärselen:
...som Nicke längtar tills han får ta med Melker ut i skogen i denna och som tur är så verkade Melker tycka det var superskoj att sitta i den oxå!
GoNatten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ajaj... stackars gullefjun ! Inte skönt med ont i örat . Kusin Anton har varit ett s.k "öronbarn" och gått igenom några penicillinkurer . Hoppas att detta var första & sista gången för lille M . Han ser ut att sitta riktigt bra i "ryggan" .
Puss & kram från syster/moster Malin.

Anonym sa...

Tråkigta att du blivit sjuk. Får hoppas att det inte blir långvarigt. Farfar har varit ett öronbarn och genomlidit många smärtor.
Ser fram mot att bära dig i den fina stolen.

Måååånga karamar.