måndag 25 maj 2009

Idag har Melker badat med mormor, efter badet fixade hon till massor med olika frisyrer och tillslut nöjde hon sig med en:

...visst é dom lika i håret, bara lite mer mörka slingor i Melkers hår å ser dom ut som twins :).
Melker har absolut inte ärvt mina hårgener (tack gode gud för det!), det bara växer sig tjockare och tjockare för varje dag! Utan att ens skoja till det lite, så såg Nicke verkligen ut såhär på den tiden när han hade hår i sina säckar:

Helt sant!! Han var tvungen att gå och klippa sig minst varannan månad och om han inte gjorde det så då fick han gå omkring med värsta afrofrillan.

Hursomhelst...efter badet åkte vi in till stan och träffade Jessica och Lovis över en glass och kaffe. Några stop i klädbutiker hanns ju med oxå förståss. Jag fick mig en ny sommarklänning och leggings och Melker fick nya foppatofflor av mommo.
Vi testgick dom här hemma...eller vi försökte få honom att gå i dom men icket, han vill hellre sitta ner och beundra dom

3 kommentarer:

Malin sa...

du har ju hela lyan full med hårfagra män . Eller jaja , hälften av lyan (om the perjuki) åker av . SAmma som hos mig . Anton har så mkt hår som växer fruktansvärt fort .Rob hade det mé ...när det begav sig .

Malin sa...

Ps ...vilken otroligt söt mamma vi har .... Lyllo oss , va?!

Cajza sa...

Jaaaa, att vi har!!